Consultatii

Consultaţii

  1.       Cabinetul veterinar ofera consultatii de 4 tipuri: destinate juniorilor, controale de rutina si consultatii de specialitate dar si urgente.
  2.       In cadrul consultatiilor destinate juniorilor va vom explica necesitatea deparazitarilor, a vaccinarilor si a sterilizarii si veti primi sfaturi legate de cresterea, ingrijirea si nutritia animalului dumneavoastra de companie. Deparazitarea si vaccinarea se efectueaza periodic si sunt absolut necesare la pisici, caini, iepuri si dihori.
  3.       Controalele de rutina au rolul de a verifica statusul general al organismului, fiind foarte importante in prevenirea sau tratarea in stadiu incipient a unor afectiuni.
  4.       Consultatiile de specialitate sunt elaborate si complexe si au scopul de a obtine toate informatiile necesare unui diagnostic de certitudine si aplicarea tratamentului corespunzator acestuia. Analizele de laborator (biochimie, hematologie, microscopie etc), multitudinea de teste (teste rapide) si ecografia (generala sau de organ) pe care le efectuam in cadrul cabinetului sunt esentiale in atingerea unui diagnostic complet si corect.
  5.       Pentru cainele cu varsta de peste 8 ani si pisica cuvarsta de peste 5 ani recomandam examen de laborator complect (analize de laborator,si ecografie). Cabinetul veterinar poate efectua analize de laborator si pentru iepuri si dihori.
  6.      Urgente : urgentele veterinare pentru care trebuie sa ajungeti cat mai repede la veterinar (mai multe informati gasiti la rubrica “Sfaturi” din pagina Home).
  7. Va recomandam sa ne contactati in vederea unei programari.
  8. tel: 0268/418956