Infectie dupa sterilizare?

In urma cu 7 zile a foat sterilizata o catea husky de 3 ani, a2a zi duoa operatie am observat ca avea pe camasa de protectie cateva picaturi de sange, a3a zi la fel, a4a zi la fel. Am observat ca se coagulase cangele la rana, iar sub acea crusta se formase ceea ce parea a fi puroi, am curatat rana si am dezinfectat, dar m am dus si la veterinar penteu a fi sigura. Acolo mi s a spus ca rana arata bine (nu mai era puroi pt ca il curatasem mai devreme) si ca s a deschis putin pt ca ar fi bagat botul pe sub camasa si ar fi lins zona aceea. Mentionez ca doar o parte a inciziei prezinta substanta aceea purulenta. Doctorul a dat o cu un spray dezinfectant si aia a fost. Dar am observat pe camasa ca inca ii curge acel puroi. Nu stiu ce ar trebui sa fac. Va rog ajutati-ma!!!
Posted in Chirurgie, asked by Elena, 3 months ago. 57 hits.

0

buna ziua, teoretic nu ar fi probleme daca s-a lucrat steril. acum daca si catelusa "a lucrat " pe la plaga operatorie posibil sa fie infectie dar nu mai la nivelul pielii. pentru o mai mare sigurata va asteptam la clinica pentru un control. o zi buna
dr vet marius stoica
3 months ago
- Just now

0

Just now
/servicii/medic-veterinar-online
/servicii/medic-veterinar-online/get_answer/1743
/servicii/medic-veterinar-online/save_reply/1743
/servicii/medic-veterinar-online/save_answer/1743
/servicii/medic-veterinar-online/accept_answer/1743
/servicii/medic-veterinar-online/unaccept_answer/1743
/servicii/medic-veterinar-online/unpublish_answer/1743
/servicii/medic-veterinar-online/delete_answer/1743
/servicii/medic-veterinar-online/update_answer/1743
/servicii/medic-veterinar-online/like/1743
/servicii/medic-veterinar-online/dislike/1743
/servicii/medic-veterinar-online/report_answer/1743
/servicii/medic-veterinar-online/report_question/1743

Medici Veterinari

 • Dr. Stoica Marius Dr. Stoica Marius

  Tel: 0740.088.714
  E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 • Dr. Stoica Angelica Dr. Stoica Angelica

  Tel: 0743.378.969
  E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Postari recente

 • Pasarile
  Pasarile

  Pe langa pisici si caini, pasarile sunt cele mai prezente animale din viata noastra. Fata de prietenii patrupezi, pasarile sunt mai sensibile in ceea ce priveste hrana si conditiile in care sunt tinute. Fiecare specie are anumite standarde de viata, iar sanatatea pasarilor este strict legata de aceste aspecte particulare. In momentul in care alegem sa luam in grija o pasare de companie trebuie sa stim cateva informatii despre implicarile angajamentului moral pe care ni-l luam fata de animal. In aceasta sectiune veti gasi detalii despre cele mai intalnite specii de pasari de companie si informatii despre modul de viata al inaripatelor in general.


  Starea de sanatate a pasarilor este indicata in primul rand de comportamentul si aspectul animalului. Cunoasterea acestor simptome este esentiala in interpretarea din timp a diverselor probleme de sanatate pe care le au pasarile. De asemenea, conditiile in care sunt tinute pasarile sunt foarte importante pentru niste animale obisnuite cu mult spatiu. Daca reusim sa oferim in interiorul coliviei conditiile optime de trai pentru pasare, aceasta din urma va avea o viata lunga si sanatoasa. Pasarile sunt destul de sensibile in ceea ce priveste dieta si hranirea corecta se reflecta intr-o stare generala buna a animalului. In aceasta sectiune veti gasi indicatii despre moduri in care putem oferi cea mai buna ingrijire prietenului nostru inaripat. 

  Citeste ...
  27Jul
 • Despre acvariu si pesti

  Despre acvariu si pesti

  Pestii dintr-un acvariu personal ar putea fi solutia ideala pentru cei care iubesc animalele, dar nu se pot hotari nici pentru un caine, nici pentru o pisica. Pestii prezinta si avantajul ca ingrijirea lor necesita doar cateva minute pe zi, eventual cate o ora la saptamana, nu deranjeaza ordinea din casa sau apartament, chiar aduc un plus de frumusete si rafinament locuintei.

  Pentru a ne delecta privind niste pestisori aurii sau multicolori care innoata in propriul nostru acvariu sofisticat si de bun-gust, trebuie sa incepem cu inceputul si sa aflam exact care sunt lucrurile de care avem nevoie. Acestea sunt: acvariul propriu-zis, capac, sistem de iluminare, filtru, substrat(nisip sau pietri), plante si pesti. Este momentul sa cunoastem cele doua reguli de baza : Acvariul trebuie amplasat intr-un loc unde nu ajung razele soarelui. Suportul pe care va sta acvariul trebuie sa fie foarte stabil si rezistent, pentru ca un acvariu -de exemplu- de dimensiunea 125x40x45 cm poate ajunge la o greutate totala de aproape 500 de kg. Dupa ce am aflat care sunt elementele de care avem nevoie, urmeaza sa trecem la fapte, insa pe etape. Prima etapa este stabilirea iluminarii, adica puterea tubului fluorescent, care determina si lungimea acvariului. Lumina nu trebuie sa se piarda in exterior, dar nici sa lase suprafete neiluminate in interior. La acvariile care au latimea in jur de 30-35 cm este suficient un singur tub, pe cand la cele cu o latime de 40-45 cm, trebuie sa avem doua tuburi fluorescente. Sursa de iluminare se va monta intr-o carcasa de tabla (pentru a nu pierde lumina). Lungimea carcasei este egala cu cea a lampii. Acvariul trebuie sa fie mai lung cu 4-5 cm decat tubul sau.

  Citeste ...
  27Jul
 • Reproducerea-gestatia-nasterea pisicii

  Reproducerea gestatia nasterea

  Pisicile sunt apte de reproducere în general începând cu vârsta de nouã luni (s-au vãzut totusi pisici nãscând la numai sapte luni).
  Pisoi nou nãscut.

  Citeste ...
  27Jul
toate postarile