Clinica Veterinara Health-Vet din Brasov

Clinica Veterinara Health-Vet este localizat in centrul orasului Brasov, Clinica Veterinara Health-Vet vine in intampinarea clientilor nostri oferind un tratament corect si decent tuturor pacinetilor, in scopul imbunatatirii calitatii si prelungirii vietii lor.

Medicul veterinar trebuie sa fie cel de-al doilea prieten al cainelui sau pisicii tale. De aceea, acorda suficient timp pentru a gasi cel mai potrivit medic veterinar. Stabileste ce asteptari ai de la medicul veterinar care va avea grija de patrupedul tau, cum ai vedea relatia ta cu un medic veterinar si in ce conditii iti doresti sa se desfasoare toate consultatiile cu medicul tau veterinar.

Clinica Veterinara Health-Vet din Brasov

Clinica veterinara Health Vet din Brasov are o echipa tanara, dedicata, practica medicina veterinara din pasiune si sunt gata de a ajuta micutii pacienti. In clinica veterinara Health Vet din Brasov oferim atentia si ingrijirea profesionista pe care o merita orice pacient, fie el om sau animal.

Bolile prietenilor nostri canini sunt, din nefericire, destul de multe. vestea buna este ca sunt cunoscute si majoritatea pot fi depistate la timp si tratate.

  1. Senatul a decis: Doar cainii bolnavi incurabil vor putea fi eutanasiati

Search